Skoči na vsebino

Vabilo na 2. srečanje organizacij delujočih v Novem mestu

23.11.2023
Novica 3-slika 1.jpg

V torek, 12. decembra, ob 14. uri bo v prostorih Škofijske karitas Novo mesto (Smrečnikova ulica 60, 8000 Novo mesto) potekalo 2. letošnje srečanje organizacij, ki delujejo na novomeškem območju, v okviru Sistema lokalne blaginje Mestne občine Novo mesto.

Po uspešni izvedbi prvega srečanja in pozitivnih odzivih nadaljujemo s prakso povezovanja in mreženja vseh akterjev, ki pomagate dvigovati kakovost življenja naših občanov na različnih področjih družbenega življenja. Sistem lokalne blaginje namreč živi s krepitvijo procesov koordinacije vseh obstoječih storitev na našem območju s ciljem pomagati našim občankam in občanom pri različnih življenjskih izzivih iz socialnega ter zdravstveno-varstvenega področja in širšega družbenega življenja. Z našim povezovanjem, izmenjevanjem informacij in dobrih praks primer za primerom stopamo k zastavljenemu cilju – opolnomočiti čim večje število občanov za iskanje rešitev, dvigniti stopnjo njihove informiranosti in s tem tudi kakovost življenja.

Zaradi omejenega števila prostih mest vas vljudno naprošamo, da potrdite svojo udeležbo na 2. srečanju najkasneje do petka, 8. decembra, na ali na 07 39 39 233.

 

Vljudno vabljeni.

Veselimo se (ponovnega) srečanja z vami.